Tallinna avalike suhete teenistus saatis täna Kalev Meediale pretensiooni, milles Tallinna linnakantselei saate tellijana ootab selgitust probleemide olemusest ja nende vältimise võimalikkusest tulevikus.

Edgar Savisaar hindab eile õhtul toimunud linnapea tundi sisuliselt kordaläinuks, kuid tehniliselt nõrgaks. “Olin saateks põhjalikult ette valmistunud ja valmis kõikidele linnateemalistele küsimustele vastama. Paraku tehnilised probleemid häirisid nii küsijaid kui ka vastajat,” selgitas linnapea Raepressi vahendusel.

Koos Edgar Savisaarega stuudios olnud Andres Raid ei soovinud saate võimaliku õnnestumise või ebaõnnestumise osas seisukohta võtta. “See on rohkem kõrvaltvaatajate asi hinnangut anda,” ütles Raid Delfile.

“Mina ei olnud seal saatejuht, vaid ainult vahendaja,” jäi tuntud teleajakirjanik tagasihoidlikuks.

Eile õhtul toimus Kalev Sport telekanalis esimene saade “Tele-Tallinn” sarjast “Linnapea tund”, kus tunni aja jooksul vastas tallinlaste küsimustele linnapea Edgar Savisaar. Saatesse helistada püüdnute arv oli suur, mis annab märku, et linlasi huvitab, millega linna juhtkond tegeleb.

Saatesari Tele-Tallinn on kavandatud Kalev Spordi programmis kord kuus.