Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk ütles, et eilne sõit Põlvasse polnud päris esimene kord, kui Savisaar sisevalimiste kampaaniaks ringi sõitis. Enne seda käis ta ka Lääne-Virumaa osakondades. Savisaare kodutalu asub Lääne-Virumaal.

Pukk ütles, et arvatavasti käib Savisaar sisevalimiste kampaania ajal veelgi piirkondades inimestega kohtumas. Täna Tartu linnas, mis otsustas toetada Simsonit, Savisaart polnud. Puki sõnul sõltub Savisaare ajagraafikust see, milliseid kohti ta külastab ja milliseid mitte.

Kasu Savisaare kohalviibimisest eile Põlvas polnud, hääletusel sai Savisaar vähem hääli kui Simson, kuigi Põlvamaa piirkond otsustas kompromissi mõttes toetada mõlemat.

Hääletust vaatama oli sõitnud ka Tallinna televisiooni võttegrupp, aga täna kella kaheksases uudistesaates Savisaare ebaõnnestumisest Põlvas juttu ei tehtud.

"Ikka käiakse ja võetakse üles erinevaid sündmusi, mõned asjad jõuavad eetrisse, mõned ei jõua ja nii see asi käib," selgitas Raag, kelle sõnul piirkonna juhatuse koosoleku filmimine ei ole midagi erakordset.