Linnapea, kes prügikottide tassimisel ja puude istutamisel ka ise käed külge lõi ütles, et Tallinna kevadine heakorrakuu ja sellega kaasnevad koristustalgud on juba aastate pikkune traditsioon.

“Möödunud aastal koristasin koos lasnamäelastega ja Pirita elanikega Lasnamäe klindipealset, ülemöödunud aastal värvisime Pelgulinnas laste mänguväljaku elemente ja täna viskasime koos Kopli poisetga prahikotte konteinerisse ja istutasime puid,” oli linnapea tehtuga rahul. “Tallinna kevadise heakorrakuu ühised koristustalgud said alguse juba möödunud nädala laupäeval ja koos tänaste talgulistega on hinnanguliselt 9000 linlast kevadkoristsustöödel osalenud,” ütles linnapea.
Tallinna kevadine heakorrakuu kestab kuni 23. maini.

Põhja-Tallinna tänasel talgupäeval, kus osales hinnaguliselt 1000 linnakodanikku, koristati üheskoos Stroomi puhkeala, Pikakari puhkeala, Kopli parki, Kase parki ning Kopli liine. Talgutel osalesid lisaks kodanikele ka Põhja-Tallinna koolid, lasteaiad ja mitmed ettevõtted. Kõige suuremal alal, Stroomi puhkealal, organiseeris talguid Põhja-Tallinna Valitsus, Kopli pargis telekanal PBK meeskond, Pikakari puhkealal Coca-Cola Hellenic ja Tallinna Vesi oma inimestega, Kopli liinidel Telliskivi selts. USA saatkond saatis kümmekond Tallinnas viibivat USA sõjalaeva USS Laboon madrust Kase parki talgutele.