"Mis on kõige huvitavam - mind on kaheksa kuud linnapea ametist eemal hoitud, et ma ei saaks justkui tunnistajaid mõjutada. Nüüd lugesin tunnistajate ütlused läbi ja tuleb välja, et mitte ükski tunnistaja ei väida, et ma oleksin neid kuidagi mõjutanud. See on täiesti arusaamatu, sest keda siis kaitstakse. Kes on see tunnistaja, kelle pärast mind kaheksa kuud tööst on eemal hoitud," rääkis Savisaar.

"Kõik tunnistajad räägivad, et on oma otsuseid vastu võtnud iseseisvalt. See on arusaamatu, tuleb uuesti arutada mu ametist kõrvaldamise põhjuseid. Minu meelest need materjalid on päris huvitavad, lõpuks ometi saab midagi teada," lisas Savisaar.

Advokaadid on tema sõnul optimistid, aga peavad materjalidega veel põhjalikumalt töötama. "Kogu mu vastu töötanud kapo seltskond pole isegi aru saanud, mida nad tahavad öelda. Juba viis aastat tagasi, kui see lugu hakkas peale. Kala hakkab mädanema peast, see krimasi samamoodi," ütles Savisaar.

Tema sõnul on uurimine poliitiliselt motiveeritud ja ta kordas varasemat arvamust, et see ei pruugi isegi kohtusse jõuda.