"Nagu minagi, on ta õppinud ajalugu, aga pärast mind. Nagu mina, nii oli ta peaminister, aga pärast mind. Nagu mina, soovib ka tema olla Tallinna linnapea, aga jälle pärast mind. Kõik asjad on ta mulle järgi teinud ja selles mõttes olnud hea jäljendaja, " ütles Delfile Edgar Savisaar, kes paari päeva pärast esitab tõenäoliselt ka enda kandidatuuri Tallinna linnapeaks.

Savisaare sõnul Laari linnapeaks pürgimine teda imestama ei pane."Ansip on olnud Tartu linnapea, miks ei võiks siis Laar olla vähemalt Tallinna linnapea kandidaat? Kõik muud toolid on ta ära proovinud, selles mõttes mind tema pürgimus küll imestama ei pane."

Savisaare sõnul on võrreldes teiste Tallinna opositsioonitegelastega Laaril ka teatud kogemusi linna juhtimisel. "Ta oli kaks nädalat väga kõrgel positsioonil - Tallinna linnavolikogu esimees, kuhu ei ole küündinud ei Pihl ega Pentus. Mõlemale nimetatule oleks Laar kõva konkurent. Ma ei tea kas ta ka Tarandi vastu saaks, aga Pihlile ja Pentusele võib see mees küll tuule alla teha."