Edgar Savisaar ja Deniss Boroditš pidasid aru Moskva esimese abilinnapea Pjotr Birjukoviga ja linnamajanduse spetsialistidega. Arutati energiamajanduse efektiivsuse suurendamise ja elamute soojustamise küsimusi, teatas Raepress.

Erilist huvi tundsid moskvalased korteriühistute tegevuse suhtes, kuna ka seal on kavas anda majad üle korteriühistutele, et need neid ise majandaksid. Deniss Boroditš tutvustas projekti „Fassaadid korda“ elluviimisel saadud kogemusi.

Tallinna linnajuhid tahtsid rohkem teada prügipõletusjaamade tööst, kus Moskval on pikaajalisi kogemusi. Vastaspool tundis huvi Väo gaasil rajatud kombijaama vastu, kus hakkpuidust tehakse nii elektrit kui ka soojust.

Lepiti kokku parkide edasise koostöö osas eeskätt Tallinna Kadrioru ja Moskva Tsaritsnõi pargi vahel. Kavandati ka ühine projekt vastastikku nimeliste pargiosade projekteerimiseks ja rajamiseks teises linnas. Selle kohaselt rajavad Tallinna asjatundjad pargiosa Moskvas ja omakorda Moskva spetsialistid Tallinnas, tõenäoliselt Pae pargis.