Savisaar sõnas Reformierakonnas toimuvate vangerduste kohta, et tema ei usu muutustesse võimuliidus ning IRL pabistab ilmaasjata.

Parts ju õigustas ennast hiljuti, et ajab ministrina oma asju edasi, meenutas Keskerakonna esimees Savisaar. "Las ajab rahulikult, nendega ei juhtu midagi," on Savisaar veendunud, et Reformierakond oma senist võimupartnerit üle parda ei heida. Ja kui võetaksegi sotsid juurde, siis ainult selleks, et saaks öelda, et uus valitsus tulemas, et midagi muutub, rääkis linnapea.

Sotside probleem on muidugi see, et mõni aeg tagasi räägiti uhkelt, et nende puhul on tegu uue peaministriparteiga. Seda juttu ei võta vist keegi enam väga tõsiselt, sõnas Savisaar.

Minu jaoks on kõige üllatavam, et kui räägiti presidendi vastuvõtust, siis mitmed väljaanded märkisid ära, et Savisaart polnud. "Sellest, et Siim Kallast polnud, ei rääkinud keegi," heitis Savisaar ajakirjanikele ette.

Küsimusele, kas ta on viimasel ajal Kallasega kohtunud, vastas Savisaar jaatavalt. "Viimati sõitsime Brüsselisse ühe lennukiga ja ma oleksin variser, kui ütleksin, et tee peal midagi ei rääkinud." Ta lisas, et räägiti sellest, millest lennureisil ikka räägitakse - et kui kindlalt lennuk õhus püsib ja kuidas Estonian Airil läheb.

Ansipi valitsemisaja suurimaks õnnestumiseks peab ta seda, et ta nii pikalt peaministriametis vastu pidas. "Ansipi suurim õnnestumine oli see, mida ta tegi Tartu linnapeana, tollal olid mul temaga tihedad kontaktid," meenutab Savisaar.

Küsimusele, mis ametikohal ta Ansipit pärast valitsusjuhi kohalt lahkumist ette kujutab vastas Savisaar naljaga pooleks: "Mis te ootate, et kutsun teda Nõmme linnaosavanemaks? Mul juba on väga hea Nõmme linanosavanem." Ansipi uutest väljakutsetest oleks Savisaare sõnul targem rääkida pärast 4. märtsi, mil ta tagasiastumispalve esitab. "Siis kerkivad üles uued küsimused. Kõik omal ajal."