Linnapea Edgar Savisaarele sekundeeris eetris saatejuht Andres Raid, kelle osaks jäi telefonikõnedele vastamine. Aeg-ajalt esitas ta Savisaarele mõne täpsustava küsimuse, kirjutab Eesti Päevaleht.

Kummutamaks kahtlusi saate propagandalisusest anti kohe alguses sõna opositsionääridele: linnavalitsuse ja linnavolikogu hoone ees oli intervjueeritud Ülle Rajasalut ja Jaak Jusket.

Pärast opositsionääride ärakuulamist ja nende väidete ümberlükkamist asus linnapea televaatajate küsimustele vastama. Esialgu ei kulgenud telefonikõnede stuudiosse valjuhääldisse lülitamine päris veatult. Kõned kulgesid ulumise ja vilina saatel ning pea viltu pingsalt küsimusi kuulanud linnapea tunnistas, et vastas pigem aimamisi.

Linnakodanikke huvitasid järgmised teemad: Kas Elmar Sepp on aus inimene? Miks maksab Vabaduse väljaku parkla nii palju? Millal Koplist saab inimlik kant? Miks tõsteti maamaksu nii palju? Millal ja kuidas saavad korda Tallinna tänavad? Miks ei ole piisavalt kodutute öömaju? Miks on linn erinevalt Helsingist nii must ja tolmune? Kuidas seda muuta? Huvi tunti ka selle vastu, miks linnapea Inno ja Irja blogi promob ja kas Kalev Spordis võiks üle kanda ka Tallinna kultuurikollektiivide esinemisi.

Linnapea Edgar Savisaar oli oma ülesannete kõrgusel ja ei jäänud ühelegi küsimusele vastates hätta. Näiteks küsimusele Elmar Sepa aususe kohta vastas ta lihtsalt nii: “Korteritehingud — Tallinna linnas on probleeme umbes 3000 korteri linna haldusest välja minekuga alates 1992. aastast. Neist 3000 korterist 15-l on Elmar Sepa allkiri.” Rohkem linnapea Elmar Sepa aususe kohta midagi ei lisanud.

Kokkuvõttes jõudis linnapea vastata paarikümnele saatesse helistajale.