Kolmapäeval ei ilmunud Savisaar taas pressikonverentsile, ajakirjanike ette tulid vaid Reformierakonda kuuluvad abilinnapead Rein Lang ja Toivo Ninnas.

Linnakantselei meediaosakonna juhataja Allan Alaküla põhjendas linnapea puudumist muude asjatoimetustega. Samamoodi on ta vastanud ka varasematel nädalatel ajakirjanike küsimustele, miks linnapea ei ilmu ajakirjanike ette.

Alaküla kinnitusel linnavalitsuse istungitel Savisaar osaleb. “Tallinna linnavalitsuse istungeid juhib linnapea ja nii oli see ka täna,” ütles Alaküla kolmapäeval ajakirjanikele.

Savisaar lubas eelmisel neljapäeval Keskerakonna büroos pressikonverentsil, et kaebab Eesti Päevalehe, Postimehe ja Äripäeva Keskerakonna-vastase laimukampaania pärast kohtusse ega suhtle kuni kohtuasjade menetluse lõpuni enam osa ajalehtede ja meediakanalitega.

Ta lubas siiski, et avaldab oma seisukohti Keskerakonna ajalehes ja sõltumatutes meediaväljaannetes, mida saab usaldada.

Alaküla kinnitas, et Savisaare pressikonverentsilt puudumine ei ole selle avaldusega seotud.

Möödunud neljapäeval toimunud pressikonverents on seni ainuke kord, kui Savisaar pärast valimisi ajakirjanike ette on tulnud.