“Tõepoolest selline kahetsusväärne intsident oli, et lavale lendas purk, mis tabas Sal-Sallerit. Tegemist oli kontserdi viimase looga ja laulja katkestas selle,” ütles BNS-il Õllesummeri pressiesindaja Argo Kasela.

Kasela sõnul tuvastasid turvamehed huligaani mõne minutiga, hoolimata sellest, et melu oli tohutu ja paar tuhat inimest Postimehe lava ees kaasa elas.

“Noormees oli purjus, kuid tema kaaslased kutsusid ta ise korrale ning tegid nii vaimse kui ka füüsilise märkuse,” sõnas Kasela. “Turval jäi üle ainult noormees territooriumilt välja eskortida, sest suurema töö tema korrale kutsumiseks tegid sõbrad ära.”

“Samas oli noormehel endal turvameeste kaitset vaja, sest publik mõnitas ta selle teo eest maa alla. Tegu oli impulsiivse käitumisega,” märkis Õllesummeri pressiesindaja.

Ta lisas, et Sal-Saller ei saanud mingeid vigastusi. “Kuid asi on põhimõttes — ja nii on õige, sest artist ei ole mõnitamiseks.”

Kasela lisas, et ei soovita enam kellelgi seda korrata, sest festivali publik hoiab ka oma artiste ning skandaalitsejal tehakse elu põrguks, nagu neljapäeva õhtu näitas.

Tallinna Lauluväljakul toimub teisipäevast pühapäevni järjekorralt kaheksas Õllesummer.