Arusaadavalt pole dopingu kasutamine vabandatav ja iseenesest mõistetav eeldus ja nõue kõigile Saku Õlletehase poolt toetatud sportlastele on aus spordireeglite järgmine, avaldas ettevõtte täna oma kodulehel.

Vastav punkt Maailma Antidopingu Agentuuri reeglite järgimisest on sees ka Saku Õlletehase ja suusaliidu vahelises koostöölepingus.

Saku Õlletehase teatel vajavad nad enne lõpliku seisukoha avaldamist võimalike muudatuste osas koostöölepingutes veidi aega, et värskelt nendeni jõudnud uudise valguses lõplik seisukoht kujundada.

"Loomulikult oleks meil väga hea meel kui Andrus Veerpalu suudaks tõestada oma süütust, kuid see tundub täna avaldatud uudiste valguses keeruline," kirjutas Saku Õlletehase juhatuse esimees Veli Pekka Tennilä ettevõtte kodulehel avaldatud teates.

Samas ei ole tema sõnul see võimalus välistatud, mistõttu Saku Õlletehas ootab lõplike seisukohtade avaldamist ära rahvusvahelise suusaliidu FIS otsuse.

"Saku Õlletehasel on äärmiselt kahju, et selline juhtum aset leidis ja loodame väga, et see ei mõjuta Eesti ühe populaarseima spordiala tulevikku ja noorte sportlaste motivatsiooni ausalt uute tipp-saavutusteni pürgida," lisas Tennilä.