Mitte kellelgi ei ole senikaua turvaline Eesti teedel sõita, kuni on Kristian Tarve suguseid inimesi, kes teiste autode vahele varjunud mõrvaritena ringi sõidavad.

Loe Kristian Tarve surmasõidust siit:

DELFI FOTOD: Joobes juht põhjustas raske avarii, õnnetuses sai viga kaks väikelast

Avarii Narva mnt

Tallinna-Narva maanteel kihutas joobes juht ööl vastu tänast otsa ees sõitnud sõiduautole, õnnetuses sai viga kolm inimest, kellest üks oli imik.

DELFI GRAAFIK: Imiku elu nõudnud ränga kokkupõrke üksikasjad

Avarii Narva mnt

Harjumaal juhtus reede hilisõhtul purjus mehe süül traagiline avarii, milles hukkus ühekuune imik. Vaata graafikult detailselt, kuidas koletu õnnetus Tallinna-Narva maanteel juhtus!

Pudeli Bocki vargus ning korduvad joobes roolikeeramised: imiku surmaga lõppenud avarii põhjustanud mees on paadunud liiklushuligaan ja pätt

Reede õhtupoolikul Tallinna-Narva maanteel imiku surmaga lõppenud liiklusõnnetuse põhjustanud Kristian on varasemalt korduvalt joobes juhtimise ja varguste eest karistada saanud.

Ringkonnakohus karmistas imiku surnuks sõitnud mehe karistust

Tallinna ringkonnakohus karmistas oma eilse otsusega karistust, mis mõisteti Kristian Tarvele (40) väikelapse surmaga lõppenud liiklusõnnetuse põhjustamise eest.

Kakumäe Avarii hukkunuga

Nüüd on uus suvi käes. Võib vaid loota, et Randy ja Kristian Tarve sugused inimesed suudavad sel suvel autoroolist eemale hoida