Tallinn-Väikse jaam on rongide vastuvõtuks suletud alates täna kella 11.00-st kuni homme kella 23.00-ni. Viljandi, Türi, Rapla ja Pärnu rongide alg- ja lõppjaamaks on sel ajal Liiva jaam. Balti ja Liiva jaama vahel veavad reisijad rongide asemel bussid.

Kuna busside sõiduaeg on rongide omast mõnevõrra pikem, siis väljuvad asendusbussid Balti jaamast rongi põhiplaaniga võrreldes 15 minutit varem ning jõuavad tagasi samavõrra hiljem. See võimaldab rongidel Liivalt väljuda ning jätkata reise graafikujärgselt. Erandiks on õhtul viimast reisi tegev Tallinna-Türi rong nr 0373, mida asendav buss väljub vastavalt põhiplaanile Balti jaamast 22:16 ning alates Liiva jaamast võrreldes põhiplaaniga 12 minutit hiljem, jõudes Türile 00:24.

Asendusbusside peatus on Balti jaama kõrval asuva Go Hotel Shnelli ees. Bussides kehtivad kõik Edelaraudtee tavapärased sõidupiletid ja -tingimused. Asendusbussidesse pole võimalik kaasa võtta jalgrattaid.

Tallinn-Väikse jaamas teostatavad ehitustööd hõlmavad uute ooteplatvormide ehitamist, raudtee ja pöörangute nihutamist ning selleks vajalikke ettevalmistusi. Kaasaegsed ooteplatvormid valmivad käesoleva aasta lõpuks.

Täpsem teave on saadaval Edelaraudtee kodulehel, infotelefonil 1447, jaamade infotabloodel ning mobiitelefonidele optimeeritud kiirteadete keskkonnas m.edel.ee.