“See, et see on välja toodud, on väga hea ja pigem ei tohiks avalikkus tolereerida seda, et linna palgal olevad inimesed tööajast tegelevadki parteipropagandaga,” kommenteeris Rõivas Delfile.

Rõivas arvas, et inimesed kommentaariumi sisu peale oma arvamist kujundama ei hakka ning tegelikult sellel mingit olulist tähtsust ei ole.

Reformierakondlane tunnistas ka, et on tihti aimanud kommentaare lugedes, kust need pärit on. “Kui ma neid kommentaare loen, siis ma olen osanud arvata, et päris palju neist võib ka Tallinna linnavalitsusest tulla, seda on natuke nende kommentaaride sisust näha,” märkis Rõivas.

Küsimuse peale, et ega Reformierakond poliitspämmimise kohapealt kommeentaariumites ometi erand ole, vastas noorpoliitik järgmiselt: “Ma millegipärast arvan, et Reformierakonnas on inimestel käed-jalad tööd täis. Küllap leiab ka meil nii mõnigi teinekord aega sõna sekka öelda, aga sellist massilist kommentaariruumi risustamist otseselt ei julgeks küll kahtlustada.”

Viimases Eesti Ekspressis ilmus artikkel, millest selgub, et Tallinna abilinnapea Taavi Aasa transpordinõunik Priit Kutser tegeleb ühest ja samast arvutist erinevate nimede all ning töö ajal Keskerakonna kiitmisega ja poliitiliste vastaste mahategemisega erinevates online-väljaannetes.