TS Laevade juhatuse liikme ja peakapteni Guldar Kivro sõnul peavad kõik reisilaevad läbima veealuse osa korrapäraseid hooldusi ning käima kuivdokis vähemalt kaks korda viie aasta jooksul.

„Parvlaev Leiger suundub 29. aprillist planeeritud korralisse dokki Balti Laevaremonditehases. Alates pühapäeva hilisõhtust kuni orienteeruvalt kahe järgmise nädala jooksul teenindavad Rohuküla–Heltermaa liini parvlaevad Tiiu ja Regula,“ sõnas Kivro.

Regula esimene väljumine Rohukülast on pühapäeval kell 22.00. Nädala sees teenindab Rohuküla–Heltermaa liini põhilaevana parvlaev Tiiu, Regula reisid toimuvad üldjuhul kell 6.30 Heltermaalt ja kell 22.00 Rohukülast. Tihedama graafikuga päevadel teenindavad liini nii Tiiu kui ka Regula. Parvlaeva Regula reisid on praamid.ee piletimüügisüsteemis eraldi tähistatud.

„Pöörame tähelepanu, et Regula kasutab Rohuküla sadamas tagumist kaid number 2, mistõttu on laevale sõit ja laevalt mahasõit tavapärasest erinev. Ühtlasi palume reisijatel arvestada, et laeval pakutakse küll toitlustust, kuid võrreldes Leigeri ja Tiiu pardale pakutavaga saab see olema piiratud valikuga,“ märkis Kivro.

Parvlaev Leiger