"Õnnitleme ning soovime peaminister Andrus Ansipile jõudu uute ministrite ametissemääramisel ning ootame huvi ja põnevusega uusi asendusliikmeid ka riigikokku," teatas erakond pressiesindaja vahendusel.

Tallinna linna volikogusse osutusid valituks riigikogu liikmed keskerakondlased Jüri Ratas, Vladimir Velman, Kadri Simson, Mailis Reps, Evelyn Sepp, Lauri Laasi, Enn Eesmaa ja Rein Ratas, reformierakondlased Taavi Rõivas, Ülle Rajasalu, Keit Pentus ja Maret Maripuu, IRList Mart Laar, Ken-Marti Vaher, Urmas Reinsalu, Erki Nool, Andres Herkel ja Toomas Tõniste ning SDEst Peeter Kreitzberg, Eiki Nestor, Nelli Privalova ja Hannes Rumm.

Valituks said ka europarlamendi liikmed Vilja Savisaar ja Kristiina Ojuland.

Eesti vabariigi ministritest pääsesid Tallinna volikokku välisminister Urmas Paet, majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, sotsiaalminister Hanno Pevkur, kultuuriminister Laine Jänes, justiitsminister Rein Lang ja regionaalminister Siim Valmar Kiisler.

"Mõistame, et eelmainitud isikud on võtnud vastu uue väljakutse ja otsustanud kasutada endale antud mandaati sedavõrd keeruka süsteemi, nagu seda on Tallinna linn, korrastamisel oma kogemusest lähtuvalt," märgivad rohelised.

Tartu linna volikogusse on esialgsetel andmetel osutunud valituks Riigikogu liikmed keskerakondlased Aadu Must ja Aivar Riisalu, reformierakondlane Hannes Astok, rahvaliitlane Karel Rüütli, IRList Margus Tsahkna, Peeter Tulviste ja Ene Ergma ning SDEst Heljo Pikhof.