"Kahjuks ei olnud AK toimetusele laupäeval Andres Jõesaare osalus avariis teada, sellisest uudisväärtuslikust faktist oleksime vastasel juhul kindlasti kohe teada andnud," kinnitas Ehand Delfile.

"Andres Jõesaare osalusest õnnetuses sain teada eile. Kui avaliku elu tegelane ja meie enda organisatsiooniga seotud inimene sellisesse sündmusse satub, siis loomulikult tuleb seda kajastada ning sellepärast eile ka see lugu sündis. Küsisin Andres Jõesaarelt kommentaari, nagu oleksin küsinud igalt teiselt avaliku elu tegelaselt sellises olukorras ja nagu seda tegid ka teised ajakirjandusväljaanded. Pilti eelmise päeva sündmuse kohta otsisin ka alles eile," selgitas ta. "Kahju oli mul eile nii hukkunud poisist, tüdrukust haiglas, nende lähedastest kui ka Andres Jõesaarest. Raske oli teha seda lugu."

Iseseisvat uudislugu ei teinud ka ERRi uudisteportaal, sinna ilmus uudis ringhäälingunõukogu esimehe osalusest avariist alles pühapäeva õhtul kell 19.01 refereeringuna "Aktuaalsest kaamerast", kuigi teistes meediakanalites oli antud uudis ilmunud juba tunde varem.