Riigikogu liikmetest kõige rohkem ehk 185 korda võttis sõna või pidas kõnet Mihhail Stalnuhhin Keskerakonnast. Talle järgnesid erakonnakaaslased Priit Toobal (142 korda) ja Tarmo Tamm (129 korda).

Kõige rohkem ehk 280 korda osales hääletustel sotsiaaldemokraat Indrek Saar. Talle järgnes reformierakondlane Tarmo Leinatamm (275 hääletust) ja keskerakondlane Mailis Reps (271 hääletust).

Kõige rohkem ehk 23 korral ei osalenud riigikogu istungitel Juku-Kalle Raid. Viiel korral oli selle põhjuseks välislähetus, neljal korral muu põhjus.

Raidile järgnes 21 puudumisega Tarmo Leinatamm Reformierakonnast, kelle kohta on selgitusks märgitud, et seitsmel korral puudus ta muul põhjusel. Haiguseid või välislähetusi tal polnud.

Kaheksa korda puudus istungilt fraktsiooni mittekuuluv Rainer Vakra ja seitsmel korral Kaja Kallas ja Kalle Palling, mõlemad Reformierakonnast.

Välislähetustel osalesid kõige enam Andres Herkel IRList (24 korda), Marko Mihkelson IRList (20 korda) ja keskerakondlane Mailis Reps ning reformierakondlane Margus Hanson, mõlemad 17 korda.