Eesti-Afganistani parlamendirühma esimees on Mati Raidma ja aseesimees Aivar Riisalu. Parlamendirühma kuuluvad veel Tõnu Juul, Lauri Laasi, Sven Mikser, Valdo Randpere, Kadri Simson ja Imre Sooäär, teatas riigikogu pressitalitus.

Eesti-Iisraeli parlamendirühma esimees on Igor Gräzin ja aseesimees Heljo Pikhof. Parlamendirühma kuuluvad veel Jaak Allik, Andres Anvelt, Peep Aru, Margus Hanson, Jüri Jaanson, Tõnu Juul, Raivo Järvi, Rait Maruste, Valdo Randpere ja Olga Sõtnik.

Eesti-India parlamendi rühma esimees on Marianne Mikko ja aseesimees Sven Sester. Parlamendirühma kuuluvad veel Andres Anvelt, Peeter Kreitzberg, Kajar Lember, Sven Mikser, Jevgeni Ossinovski, Urve Palo, Rein Randver, Aivar Riisalu, Karel Rüütli, Indrek Saar ja Neeme Suur.

Eesti-Kasahstani parlamendirühma esimees on Aadu Must ja aseesimees Deniss Boroditš. Parlamendirühma kuuluvad veel Peep Aru, Eldar Efendijev, Remo Holsmer, Kalev Kallo, Lembit Kaljuvee, Valeri Korb, Mihhail Kõlvart, Lauri Laasi, Inara Luigas, Meelis Mälberg, Aivar Riisalu, Andre Sepp, Olga Sõtnik, Priit Toobal, Yana Toom, Ester Tuiksoo, Rainer Vakra, Viktor Vassiljev, Vladimir Velman ja Peeter Võsa.

Eesti-Moldova parlamendirühma esimees on Marianne Mikko ja aseesimees Peep Aru. Parlamendirühma kuuluvad veel Urmas Klaas, Kajar Lember, Jevgeni Ossinovski, Urve Palo, Mati Raidma, Rein Randver, Indrek Saar, Neeme Suur ja Ester Tuiksoo.

Eesti-Saksamaa parlamendirühma esimees on Urmas Klaas ja aseesimees Ester Tuiksoo. Parlamendirühma kuuluvad veel Rein Aidma, Margus Hanson, Tõnu Juul, Raivo Järvi, Siim Kabrits, Kalev Kallo, Tõnis Kõiv, Kalvi Kõva, Kajar Lember, Väino Linde, Inara Luigas, Aadu Must, Liisa-Ly Pakosta, Valdo Randpere, Rein Randver, Indrek Raudne, Urmas Reinsalu, Aivar Riisalu, Aivar Sõerd ja Toomas Tõniste.

Eesti-Türgi parlamendirühma esimees on Kadri Simson, aseesimehed Eldar Efendijev ja Sven Sester. Parlamendirühma kuuluvad veel Arto Aas, Enn Eesmaa, Aare Heinvee, Remo Holsmer, Jüri Jaanson, Kalev Kallo, Siim Kabrits, Peeter Laurson, Sven Mikser, Meelis Mälberg, Liisa-Ly Pakosta, Mati Raidma, Valdo Randpere, Jüri Ratas, Andre Sepp, Aivar Riisalu, Imre Sooäär, Mihhail Stalnuhhin, Olga Sõtnik, Ester Tuiksoo ja Vladimir Velman.

Eesti-Ungari parlamendirühma esimees on Ester Tuiksoo ja aseesimees Väino Linde. Parlamendirühma kuuluvad veel Enn Eesmaa, Lembit Kaljuvee, Kalev Kallo, Inara Luigas, Aadu Must, Aivar Riisalu, Imre Sooäär, Mihhail Stalnuhhin, Aivar Sõerd, Priit Toobal, Yana Toom, Rainer Vakra ja Vladimir Velman.