Riigikogu liikmed moodustasid 22 parlamendirühma: Eesti-Aserbaidžaani, Eesti-Georgia, Eesti-Hiina, Eesti-Jaapani, Eesti-Kagu-Aasia, Eesti-Kõrgõzstani, Eesti-Leedu, Eesti-Lõuna-Korea, Eesti-Läti, Eesti-Moldova, Eesti-Norra, Eesti-Portugali, Eesti-Prantsusmaa, Eesti-Rootsi, Eesti-Saksamaa, Eesti-Soome, Eesti-Suurbritannia, Eesti-Taani, Eesti-Ukraina, Eesti-USA, Eesti-Valgevene ja Eesti-Venemaa parlamendirühm.

Samuti loodi seitse ühendust: korteriühistute toetusrühm, puuetega inimeste toetusrühm, Peipsiveere toetusrühm, soome-ugri rahvaste toetusrühm, spordi- ja liikumisharrastuse toetusrühm, Tiibeti toetusrühm ja õigeusuliste saadikurühm.

Parlamendirühmad aitavad riigikogu liikmetel suhelda teiste riikide parlamentidega, viia ellu välispoliitikat ja tutvustada meie riiki mujal maailmas. Ühenduste kaudu saavad riigikogu üksikliikmed ja fraktsioonid tõmmata tähelepanu konkreetsele teemale ning toetada ja kaitsta kitsama eluvaldkonna huve.

22 parlamendirühma liikmed:

Eesti-Aserbaidžaani parlamendirühma esimees on Mihhail Korb ja aseesimees Deniss Boroditš. Parlamendirühma kuuluvad Olga Ivanova, Kalev Kallo, Valeri Korb, Eerik-Niiles Kross, Andrei Novikov, Martin Repinski ja Märt Sults.

Eesti-Georgia parlamendirühma esimees on Eerik-Niiles Kross ning liikmed Andres Ammas, Krista Aru, Dmitri Dmitrijev, Andres Herkel, Johannes Kert, Mihhail Korb, Martin Kukk, Kalle Laanet, Madis Milling, Kalle Palling, Mihkel Raud, Martin Repinski, Mailis Reps, Aivar Sõerd, Tanel Talve ja Artur Talvik.

Eesti-Hiina parlamendirühma esimees on Kalev Kallo ja aseesimees Helmen Kütt. Parlamendirühma kuuluvad Arto Aas, Maire Aunaste, Dmitri Dmitrijev, Hannes Hanso, Remo Holsmer, Toomas Kivimägi, Mihhail Korb, Lauri Laasi, Jaanus Marrandi, Aadu Must, Andrei Novikov, Jüri Ratas, Rein Ratas, Martin Repinski, Mailis Reps, Kersti Sarapuu, Mihhail Stalnuhhin, Aivar Sõerd, Tarmo Tamm, Priit Toobal ja Marika Tuus-Laul.

Eesti-Jaapani parlamendirühma esimees on Anne Sulling ning liikmed Hannes Hanso, Monika Haukanõmm, Andres Herkel, Jüri Jaanson, Johannes Kert, Toomas Kivimägi, Eerik-Niiles Kross, Maris Lauri, Ain Lutsepp, Andres Metsoja, Kalle Palling, Heidy Purga, Mailis Reps, Artur Talvik ja Tarmo Tamm.

Eesti-Kagu-Aasia (Myanmar, Tai, Laos, Kambodža, Vietnam) parlamendirühma esimees on Valdo Randpere ja aseesimees Hannes Hanso. Parlamendirühma kuuluvad Igor Gräzin, Eerik- Niiles Kross, Lauri Luik, Madis Milling, Mihkel Raud, Mailis Reps ja Kadri Simson.

Eesti-Kõrgõzstani parlamendirühma esimees on Mihhail Korb ja aseesimees Deniss Boroditš. Parlamendirühma kuuluvad Andres Anvelt, Igor Gräzin, Johannes Kert, Ants Laaneots, Kalle Laanet, Lauri Laasi, Andrei Novikov, Martin Repinski, Aivar Sõerd, Rainer Vakra ja Vladimir Velman.

Eesti-Leedu parlamendirühma esimees on Aivar Sõerd ja aseesimees Mailis Reps. Parlamendirühma kuuluvad Deniss Boroditš, Madis Milling, Martin Repinski ja Terje Trei.

Eesti-Läti parlamendirühma esimees on Mailis Reps ja liikmed Mart Helme, Mihhail Korb, Ants Laaneots, Aadu Must, Raivo Põldaru, Martin Repinski, Arno Sild ja Terje Trei.

Eesti-Lõuna-Korea parlamendirühma esimees on Mailis Reps ja liikmed Deniss Boroditš, Kalev Kallo, Toomas Kivimägi, Valdo Randpere, Martin Repinski ja Marika Tuus-Laul.

Eesti-Moldova parlamendirühma esimees on Deniss Boroditš ja aseesimees Mihhail Korb. Parlamendirühma kuuluvad Dmitri Dmitrijev, Igor Gräzin, Johannes Kert, Valeri Korb, Erik-Niiles Kross, Ants Laaneots, Kalle Laanet, Lauri Laasi, Andrei Novikov, Kalle Palling, Laine Randjärv, Martin Repinski, Mailis Reps, Aivar Sõerd, Terje Trei, Rainer Vakra ja Vladimir Velman.

Eesti-Norra parlamendirühma esimees on Mailis Reps ja liikmed Yoko Alender, Toomas Kivimägi, Helmen Kütt, Aadu Must, Laine Randjärv, Martin Repinski ja Kadri Simson.

Eesti-Portugali parlamendirühma esimees on Aivar Sõerd ja aseesimees Igor Gräzin. Parlamendirühma kuuluvad Deniss Boroditš, Jüri Jaanson, Toomas Kivimägi, Kalle Laanet, Maris Lauri, Martin Repinski, Mailis Reps ja Terje Trei.

Eesti-Prantsusmaa parlamendirühma esimees on Andres Herkel ning aseesimees Heljo Pikhof. Parlamendirühma kuuluvad Toomas Kivimägi, Mihhail Korb, Ain Lutsepp, Jaanus Marrandi, Andrei Novikov, Martin Repinski, Mailis Reps, Kersti Sarapuu ja Terje Trei.

Eesti-Rootsi parlamendirühma esimees on Valdo Randpere ja aseesimees Yoko Alender. Parlamendirühma kuuluvad Hannes Hanso, Toomas Kivimägi, Aadu Must, Heidy Purga, Laine Randjärv, Mailis Reps ja Kadri Simson.

Eesti-Saksamaa parlamendirühma esimees on Kalle Palling ja aseesimees Mailis Reps. Parlamendirühma kuuluvad Arto Aas, Yoko Alender, Andres Ammas, Krista Aru, Jüri Jaanson, Toomas Kivimägi, Eerik-Niiles Kross, Kalle Laanet, Maris Lauri, Keit Pentus-Rosimannus, Heidy Purga, Martin Repinski, Jüri Ratas, Kadri Simson ja Aivar Sõerd.

Eesti-Soome parlamendirühma esimees on Kalle Palling ning aseesimees Helmen Kütt. Parlamendirühma kuuluvad Arto Aas, Yoko Alender, Dmitri Dmitrijev, Johannes Kert, Toomas Kivimägi, Martin Kukk, Kalle Laanet, Jaanus Marrandi, Madis Milling, Keit Pentus –Rosimannus, Heljo Pikhof, Heidy Purga, Henn Põlluaas, Jüri Ratas, Martin Repinski, Mailis Reps, Aivar Sõerd, Artur Talvik ja Terje Trei.

Eesti-Suurbritannia parlamendirühma esimees on Mailis Reps ja aseesimees Yoko Alender. Parmendirühma kuuluvad Deniss Boroditš, Monika Haukanõmm, Martin Helme, Remo Holsmer, Olga Ivanova, Jüri Jaanson, Kalev Kallo, Toomas Kivimägi, Mihhail Korb, Eerik-Niiles Kross, Külliki Kübarsepp, Helmen Kütt, Maris Lauri, Aadu Must, Andrei Novikov, Kalle Palling, Jüri Ratas, Mihkel Raud, Martin Repinski, Kersti Sarapuu, Kadri Simson, Mihhail Stalnuhhin, Märt Sults, Aivar Sõerd ja Terje Trei.

Eesti-Taani parlamendirühma esimees on Laine Randjärv ja aseesimees Indrek Saar. Parlamendirühma kuuluvad Yoko Alender, Helmen Kütt, Maris Lauri, Madis Milling, Heidy Purga, Valdo Randpere, Martin Repinski, Mailis Reps, Kadri Simson ja Aivar Sõerd.

Eesti-Ukraina parlamendirühma esimees on Johannes Kert ja aseesimees Mailis Reps. Parlamendirühma kuuluvad Raivo Aeg, Uno Kaskpeit, Eerik-Niiles Kross, Ants Laaneots, Madis Milling, Kalle Palling, Aivar Sõerd, Tarmo Tamm ja Terje Trei.

Eesti-USA parlamendirühma esimees on Kadri Simson ning aseesimehed Mihkel Raud ja Anne Sulling. Parlamendirühma kuuluvad Arto Aas, Maire Aunaste, Deniss Boroditš, Dmitri Dmitrijev, Hannes Hanso, Mart Helme, Remo Holsmer, Jüri Jaanson, Johannes Kert, Toomas Kivimägi, Aivar Kokk, Mihhail Korb, Eerik-Niiles Kross, Martin Kukk, Kalvi Kõva, Kalle Laanet, Jaanus Marrandi, Madis Milling, Aadu Must, Andrei Novikov, Kalle Palling, Keit Pentus-Rosimannus, Heidy Purga, Jüri Ratas, Rein Ratas, Martin Repinski, Mailis Reps, Kersti Sarapuu, Märt Sults, Mihhail Stalnuhhin, Aivar Sõerd, Tanel Talve, Margus Tsahkna ja Rainer Vakra.

Eesti-Valgevene parlamendirühma esimees on Valeri Korb ja aseesimees Deniss Boroditš. Parlamendirühma liikmed on Dmitri Dmitrijev, Olga Ivanova, Mihhail Korb, Rein Ratas, Martin Repinski, Tarmo Tamm ja Vladimir Velman.

Eesti-Venemaa parlamendirühma esimees on Igor Gräzin ja aseesimees Olga Ivanova. Parlamendirühma kuuluvad Deniss Boroditš, Dmitri Dmitrijev, Jüri Jaanson, Mihhail Korb, Eerik-Niiles Kross, Ants Laaneots, Aadu Must, Martin Repinski, Märt Sults, Aivar Sõerd, Tarmo Tamm, Tere Trei ja Vladimir Velman.

Seitsme ühenduse liikmed

Korteriühistute toetusrühma esimees on Olga Ivanova ja aseesimees Dmitri Dmitrijev. Toetusrühma kuuluvad Mihhail Korb, Valeri Korb, Andrei Novikov ja Martin Repinski.

Puuetega inimeste toetusrühma esimees on Monika Haukanõmm ning liikmed Andres Ammas, Maire Aunaste, Olga Ivanova, Jüri Jaanson, Johannes Kert, Helmen Kütt, Martin Repinski, Mailis Reps, Kersti Sarapuu ja Marika Tuus-Laul.

Peipsiveere toetusrühma esimees on Terje Trei ning aseesimees Tanel Talve. Toetusrühma kuuluvad Deniss Boroditš, Igor Gräzin, Aivar Kokk, Urmas Kruuse, Hanno Pevkur, Raivo Põldaru ja Marika Tuus-Laul.

Soome-ugri rahvaste toetusrühma esimees on Laine Randjärv ning liikmed Krista Aru, Rein Ratas, Mailis Reps, Artur Talvik ja Terje Trei.

Spordi- ja liikumisharrastuse toetusrühma esimees on Jüri Jaanson ja aseesimees Lauri Luik. Toetusrühma liikmed on Yoko Alender, Andres Ammas, Monika Haukanõmm, Johannes Kert, Aivar Kokk, Andres Metsoja, Kalle Palling, Laine Randjärv, Jüri Ratas, Martin Repinski, Kadri Simson, Aivar Sõerd ja Tarmo Tamm.

Tiibeti toetusrühma esimees on Yoko Alender ja aseesimees Artur Talvik. Toetusrühma liikmed on Andres Ammas, Monika Haukanõmm, Andres Herkel, Eerik-Niiles Kross, Lauri Luik ja Margus Tsahkna.

Õigeusuliste saadikurühma esimees on Vladimir Velman ja aseesimees Valeri Korb. Saadikurühma kuuluvad Deniss Boroditš, Olga Ivanova, Mihhail Korb, Heimar Lenk, Andrei Novikov, Priit Sibul, Mihhail Stalnuhhin ja Viktor Vassiljev.

Eelmise riigikogu koosseisu ajal moodustati 57 parlamendirühma ja 52 ühendust.