Sõõrde ja Roosi tüli algas kümmekond aastat tagasi, kui alles reklaamindusega alustanud Roos tellis toona Folger Artilt trükiseid messil jagamiseks, kirjutab SL Õhtuleht. Roos väidab, et sai Sõõrde firmalt trükipraaki, mida kasutada ei kõlvanud. Ta tegi siis uue tellimuse ja sai pahaseks, kui Sõõrde ka praagi eest raha küsis.

Kolme aasta eest sattus Roos taas Sõõrde firma Folger Art peale, kes oli ainsana võimeline kiiresti pakkuma teenust, mida Roos tookord vajas. Roosi firmal Baltic FCB oli kahe päeva jooksul tarvis saada 30 000 reklaambrošüüri järeltöötlust ja veel 26 000 eksemplari nädala pärast.

Sõõrde väitel pidi Roos talle maksma kokku 100 005 krooni. 53 100 krooni tasus Roosi firma kohe, ülejäänu jäigi Sõõrde kinnitusel saamata. Niisiis ongi eduka reklaamifirma Baltic FCB omanikke Reet Roos Sõõrde hinnangul tema firmale võlgu 46 905 krooni.

“Reeda stiil on ärieetikast mitte eriti lugu pidada,” väidab Sõõrde. Tüli lõppes tookord Sõõrde allaandmisega, sest ta pidas paremaks toota uut kaupa kui hakata kohtus vaidlema.

“Olen täiesti sõnatu,” kõlab Reet Roosi kommentaar. “Minu firma käive on aastas 110 miljonit krooni,” sõnab ta. “Tasun trükikodadele miljoneid ja kui ma seda ei teeks, ei saaks ma olla turuliider.”

Roos lisab, et kui Sõõrde tõesti kõike seda väidab, siis pole tal midagi lisada, jääb üle ainult kohtusse minna.