Riigikogu koduleheküljel on Janno Reiljan märkinud, et ta on vabaabielus, kirjutab SL Õhtuleht, lisades, et Reiljani elukaaslane Sirje Kütt ei saanud eile küsimusele, kas ta sõidab Reiljani autoga isiklikke sõite või on oma vabaabielumehe autojuht, vastata.

“Mis see teie asi on! Mulle on teiesuguse moraalivaba inimesega suhtlemine äärmiselt vastik. Sellise inimesega suhtlemine takistab mul töötegemist!” kinnitas Reiljan ärritunult. “Teie tahate teisi inimesi mustata ja tõrvata. Sellised inimesed on inimkonna saast ja teie kuulute selle hulka,” sõimas Reiljan ajakirjanikku.

Janno Reiljan on riigikoguliikmeist üks enam tasustatavaid. Septembris sai ta 130 000 krooni. Peale riigikogu on rahvaliitlasel Janno Reiljanil aega ka olla poole kohaga Tartu Ülikooli rahvamajandusinstituudis erakorralise professorina välismajanduse õppetooli hoidja.

SL Õhtulehe andmetel on tema kuusissetulek Tartu Ülikoolist 21 000 krooni. Sellega Reiljani rahaallikad ei piirdu. Aktsiaseltsi Eesti Energia nõukogu liikmena teenib ta 5550 krooni.

Eesti oludes ülisuur sissetulek ei sega rahvaliitlast riigikogust korterihüvitist võtmast. Ta saab 5000 krooni, mille eest üürib Tallinnas Maneeži tänaval 47ruutmeetrist korterit.