"See oleks ka naljakas, et kui valimistel läheb natuke halvemine kui loodetud, siis hakata kohe erakonda vahetama," ütles sise-EMi võistlustel Prahas viibiv Nool Delfile. "Inimestel võiks mingid tõekspidamised olla."

"Valimistel on ikka nii, et ükskord läheb hästi, teine kord halvasti," kõneles Nool. "Seekord läks mul halvasti, aga mingit solvumist ma ei tunne. See on reaalsus."

Valimisteööl jäi Nool TV3 kaamera ette, kus ta valimised võitnud Reformierakonna esimehele Taavi Rõivasele tunnistas enda ja IRLi läbikukkumist. "See oli pool kolm öösel napsisena öeldud," meenutas Nool. "Ma ei öelnud seda kaamerasse. See oli omavaheline vestlus. Need on kaks eri asja."

Noole sõnul ei ole erakond talle mingisugust tööd ega pehmet maandumist pakkunud. "Loodan ikkagi iseseisvalt hakkama saada," rääkis Nool. "Ma ei looda, et erakond paneks mulle mingi pudrukausi ette. Olin eelnevas elus enne poliitikasse minekut iseseisev inimene ja jään iseseisvaks ka nüüd, kus ma aktiivses poliitikas kaasa ei löö."

Kuigi praegu ei ole veel selge, kes koalitsiooni moodustama hakkavad, ei ole Noolel IRLi ridades koalitsiooniläbirääkimistele asja. Noole sõnul on IRLi delegatsioon põhimõtteliselt kinnitatud ja seal on neli liiget, kelle hulka tema ei kuulu.

Nii ongi tal suurepärane võimalus Euroopa Kergejõustikuliidu nõukogu liikmena veeta aega Euroopa sisemeistrivõistlustel kergejõustikus, mis toimuvad 5.- 8. märtsini Tšehhi pealinnas Prahas.