Põhiseaduskomisjon arutab põhiõiguste kaitse üldisi küsimusi ning menetleb põhiseaduslikke institutsioone käsitlevaid eelnõusid. Madison on ühtlasi ainuke EKRE liikmest riigikogu komisjoni esimees.

Keskkonnakomisjon valis esimeheks keskerakondlase Erki Savisaare ja aseesimees reformierakondlase Yoko Alenderi. Komisjoni kuuluvad Riho Breivel, Peeter Ernits, Heiki Kranich, Igor Kravtšenko, Jevgeni Ossinovski, Kalle Palling ja Üllar Saaremäe.

Majanduskomisjoni esimees on Isamaa liige Sven Sester ja aseesimees reformierakondlane Kristen Michal. Komisjoni kuuluvad Arto Aas, Annely Akkermann, Kalev Kallo, Mihhail Korb, Kalvi Kõva, Siim Pohlak ja Kai Rimmel.

Rahanduskomisjoni esimees on isamaalane Aivar Kokk ja aseesimees Reformierakonna liige Maris Lauri. Komisjoni kuuluvad Dmitri Dmitrijev, Tiit Kala, Jürgen Ligi, Natalia Malleus, Urmas Reitelmann, Kersti Sarapuu, Riina Sikkut, Andres Sutt ja Aivar Sõerd.

Sotsiaalkomisjoni esimees on keskerakondlane Tõnis Mölder ja aseesimees sotsiaaldemokraat Helmen Kütt. Komisjoni kuuluvad Urmas Espenberg, Hele Everaus, Jüri Jaanson, Liina Kersna, Priit Sibul, Marika Tuus-Laul ja Viktor Vassiljev.

Õiguskomisjoni esimees on Keskerakonna liige Jaanus Karilaid ja aseesimees reformierakondlane Toomas Kivimägi. Komisjoni kuuluvad Marek Jürgenson, Kaja Kallas, Uno Kaskpeit, Kert Kingo, Tarmo Kruusimäe, Heljo Pikhof ja Urve Tiidus.