Riigikogu pressiteenistuse teatel loodi kasakate toetusrühm, Mulgimaa toetusrühm ning turismi- ja kohaliku toidu toetusgrupp.

Eesti-Iisraeli parlamendirühma esimees on Igor Gräzin ning liikmed Andres Anvelt, Ivi Eenmaa, Jüri Jaanson, Johannes Kert, Martin Kukk, Jaanus Marrandi, Madis Milling, Mart Nutt, Rein Ratas, Vilja Savisaar-Toomast, Andre Sepp, Aivar Sõerd ja Vladimir Velman.

Eesti-Ladina-Ameerika parlamendirühma esimees on Imre Sooäär ja aseesimees Maris Lauri. Parlamendirühma kuuluvad Jüri Jaanson, Johannes Kert, Lauri Luik, Mart Nutt, Kalle Palling, Mati Raidma, Martin Repinski, Andre Sepp, Mark Soosaar, Aivar Sõerd, Vilja Savisaar-Toomast ja Artur Talvik.

Kasakate toetusrühma esimees on Viktor Vassiljev ning liikmed Johannes Kert, Valeri Korb, Märt Sults ja Vladimir Velman.

Mulgimaa toetusrühma esimees on Helir-Valdor Seeder ja aseesimees Helmen Kütt. Toetusrühma kuuluvad Jaak Madison, Meelis Mälberg, Mailis Reps ja Priit Sibul.

Turismi- ja kohaliku toidu toetusgrupi esimees on Imre Sooäär ning aseesimehed Kadri Simson, Aivar Sõerd ja Ivari Padar. Toetusgrupi liikmed on Yoko Alender, Ivi Eenmaa, Igor Gräzin, Jüri Jaanson, Liina Kersna, Johannes Kert, Toomas Kivimägi, Aivar Kokk, Siret Kotka, Erik-Niiles Kross, Kristjan Kõljalg, Jaanus Marrandi, Andres Metsoja, Meelis Mälberg, Kalle Palling, Heljo Pikhof, Heidy Purga, Laine Randjärv, Valdo Randpere, Martin Repinski, Mailis Reps, Vilja Savisaar-Toomast, Helir-Valdor Seeder, Andre Sepp, Mark Soosaar, Tanel Talve, Artur Talvik ja Terje Trei.

XIII Riigikogu on moodustanud kokku 38 parlamendirühma ja 27 ühendust.

Parlamendirühmad aitavad riigikogu liikmetel suhelda teiste riikide parlamentidega, viia ellu välispoliitikat ja tutvustada meie riiki mujal maailmas. Ühenduste kaudu saavad riigikogu üksikliikmed ja fraktsioonid tõmmata tähelepanu konkreetsele teemale ning toetada ja kaitsta kitsama eluvaldkonna huve.