Kui kirjutada koduleheküljel www.riigiteataja.ee asuva otsingumootori otsikasti sõna "edgar", pakkus otsing automaatselt selliseid seoseid: "edgar ja savisaar", "edgar on tore onu" ja "edgar savisaar on loll :P". Kui aga kirjutati sõna "savisaar", pakkus süsteem ainsa seosena, et "savisaar on pede".

Kirjutades otsingumootorisse võrdluseks näiteks sõna "andrus" annab süsteem oluliselt kiretumaid seoseid: "andrus ansip avaldus" ja "andrus ansip majandus". Ka sõna "delfi" kirjutades midagi eriti värvikat silma ei hakka.

Kas on tegu mingi programmeerijate kentsaka huumoriga või siis jätab süsteem meelde kasutajate varem tehtud otsingud ning soovitab neid siis hiljem? Tõenäoliselt teine variant, kuid ka sel juhul tähendab see seda, et keegi on enda arvates head nalja teinud ja sisestanud otsingukasti korduvalt soovitud otsingukombinatsiooni.

Delfi sai vihje natuke pärast kella 10 ning siis oli toimetajal võimalik ka veenduda, et lugeja väited vastasid tõele, kella 11 ajal olid aga Riigi Teataja kodulehekülje otsingumootorist veidrad seosed juba kadunud.