Urmas Reitelmann on töötanud ETV diktori ja viimati TV1 uudistetoimetajana. Ta on tuntud ka telesarjade “V.E.R.I.”,“WabaRiik”, “Kired” ja “Hõbelõvid” produtsendina.

Oktoobri keskel asus Res Publica turundusjuhina tööle Andres Kask, kes viimased neli aastat olnud tegev Eesti meelelahutustööstuses klubides Atlantis, Sunset Club ja Flamingo. Andres Kask on õppinud Tartu Ülikooli õigusteaduskonnas ja täiendanud end Ameerika Ühendriikides, teatas ETAle Res Publica pressiesindaja Urmas Reitelmann.

Kahe nädala eest asus Res Publica poliitika planeerimise üksuse juhina tööle presidendi kantselei senine direktor Urmas Reinsalu ja oktoobri alguses Res Publica peasekretärina endine riigikontrolli direktor Ken-Marti Vaher.

“Hästi toimivat ja oma liikmeid kõrgel tasemel teenindada suutvat organisatsiooni keskkontorit peab looma ainult oma ala parimatest asjatundjatest”, ütles Ken-Marti Vaher. “Res Publica meeskond valmistub 8. detsembri üldkogul loodava uue Eesti erakonna liikmete ja organisatsiooni teenindamiseks.”

Vaher ütles, et lisaks tegusale keskkontorile tahab Res Publica selle aasta lõpuks koondada ühtseks liikmeskonnaks vähemalt 1500 aktiivset ja peamiselt seni end teistes valdkondades teostanud inimest. “Need inimesed kujunevad asutatava erakonna tuumikuks, kusjuures järgmisel aastal tahame suurendada oma liikmeskonda juba vähemalt kahekordseks”, ütles Vaher.