Repinski teatas riigikogu Keskerakonna fraktsiooni nõuniku vahendusel, et läheb Eesti Ekspressi vastu kohtusse kui ettevõtja, mitte kui poliitik, kes oma maine või häälte pärast muretseb.

"Olen alati ennast eelkõige talumeheks pidanud, farm on minu senine elutöö ning kahjuks näen, kuidas mõned inimesed soovivad seda hävitada," sõnas Repinski, rõhutades, et ajaleht ja seal sõna võtnud inimesed on ettevõttele tekitanud tõsist ja põhjendamatut kahju.

"Olen koos perekonnaga Konju kitsefarmi nullist üles ehitanud ning võtan vastutuse enda ettevõtet ja ühtlasi teisigi väikeettevõtjaid kaitsta sarnaste olukordade eest." Repinski lisas, et plaanib kohtusse minna ka Eesti Ekspressi allikate vastu, kes tema sõnul esitasid valeväiteid. "On selge, et kohtus kooruvad asjad paremini välja kui ajaleheveergudel ja mina olen selleks valmis," kinnitas Repinski.

Repinski lisas, et kui ta varasemalt püüdis tema vastu esitatud süüdistusi pikemalt lahata ja kommenteerida, siis nüüd otsustas ta oma selgitused anda kohtus. "Usun Eesti õigussüsteemi ja sellesse, et minu ettevõtte teemaatika saab seal viimaks lõplikult lahendatud."