Külglibisemisse sattunud ja vastassuunavööndisse kaldunud veok põrkas kokku vastu tulnud Mazdaga, mida juhtinud 23-aastane mees hukkus sündmuskohal. Mazdas oli kolm inimest. Raskeid vigastusi said ka Mazdas olnud kaks kaasreisijat, kellest üks suri teel haiglasse.

Lisaks sattus avariisse ka Mazda taga liikunud Ford Transit, mille juhil ei õnnestunud kokkupõrget veoautoga samuti enam vältida.

„Miks veoauto oma sõidurajal ei püsinud ning millised täpsemad asjaolud viisid traagilise õnnetuse ja kahe inimese surmani, selgitatakse välja täiendavates ekspertiisides ja kriminaaluurimises,“ sõnas sündmuskohal töötanud avariipolitseinik Rando Jõemets.

Politseinik rõhutas, et talvised teeolud on muutlikud ning ettearvamatud, nõudes igal sekundil juhi kogu tähelepanu suunamist sõiduki juhtimisele. „Iga väiksemgi kõrvaltegevus, teeoludele mittevastav sõidukiirus, äkilised manöövrid või pidurdamised võivad kaasa tuua pöördumatult traagilise tagajärje. Seda iseäranis lumisel, libedal või märjal sõiduteel, kus pidurdusteekond on tavapärasest pikem,“ ütles Jõemets.

Veokijuht ja Ford Transiti juht said kohapeal esmaabi ning haiglaravi ei vajanud. Politsei veendus, et nii Volvo kui ka Fordi juhid olid kained.