"Kui ta on pahandust teinud, siis ta on tavaliselt nurka pandud. Seisnud nurgas ära, järele mõelnud. Tutistanud ei ole teda küll keegi - see ei ole moodne kasvatusviis praegu. Ma tean, sest õpin ise ka pedagoogikat," rääkis Kilk oma versiooni juhtunust.

Kilk nentis, et seekord nurka panemise asemel Viisitamm hoopis vallandati, ja nimetas teda "ulakaks vigurivändaks". Viisitamm rääkis aga, et ta lahkus firmast omal initsiatiivil, soovides Kilgiga koostöö lõpetada.

Kilk viitas ka sellele, et Viisitammel on kombeks pärast kusagilt lahkumist pori loopima hakata. "Siis hakkavad igasugused asjad meenuma, nagu meenus, kuidas ta sularahapakke luges öösiti," viitas ta Keskerakonna musta raha skandaalile.

Viisitamm ütles ka, et Kilk on varemgi töötajate kallal füüsilist vägivalda kasutanud, näiteks olevat ta löönud Kilgi kunagist tegevjuhti Eero Mikenbergi rusikaga pähe. Kilk vastas seepeale: "Mis jutt see veel on? Ma isegi ei mäleta sellist inimest."

Lisaks soovitas ta ajakirjanikel Viisitamme vigastused üle vaadata. "Olete uuriv ajakirjanik, vaadake strateegilised kehaosad üle, kindlasti ka see koht, mis hingekirja lüüakse ehk tagumik, kuhu ulakaid poisse karistatakse. Fikseerige sündmuskoht!" soovitas ta.

Ärimees Rein Kilgile kuuluvas Zelluloosi Kinnisvaras ametis olnud Mart Viisitamme sõnul sattus ta kolmapäevasel koosolekul Kilgi rünnaku alla. Kilk olevat teda kõrvast tirinud, teda toolile surunud ja mitte lahkuda lubanud, tema kätt pigistanud nii kõvasti, et sellele tekkisid verevalumid.