"Olen sügava hämminguga jälginud rahandusminister Jürgen Ligi viimaste päevade väljaütlemisi ja tõtt öelda olen lausa jahmunud katsetest tirida mind Reformierakonna rahaskandaali," ütles Kilk ERR-i uudisteportaalile.

Reformierakonna aseesimees Jürgen Ligi ütles nii oma kolmapäeva kui ka neljapäeva kommentaarides, et mitte see pole kuritegu, kui Silver Meikar võtab Rein Kilgilt raha vastu ja annetab selle enda nimel, vaid Meikari tegevusest ja väljaütlemistest külvatud usaldamatus riigivõimu suhtes.

IRL-i liige Rein Kilk lausus, et kui Ligi peaks veel sel teemal sõna võtma, siis soovitab kõigil jälgida ministri nina – see peaks nagu Pinocchiol iga vale korral pisut pikemaks venima.

Minister Ligi ise arvab, et valetamise ja nina mõtet ei maksa tähele panna. "Rein tunneb mind juba noorusest ja teab, et tõde on lauses, kus ta mu ausust kinnitab – aga peab seda üldse uudistes ütlema? Üldse ei maksa tähele panna toda valetamise ja nina mõtet: temal endal ei kasvanud ei füüri ja cashi peale ega kasva vaatamata sellele, et ta kaks ühe hingetõmbega öeldud hinnangut üksteist välistavad," kommenteeris minister Kilgi sõnu tema aususe aadressil.