Kilk rääkis, et oli kunagi Kunstiakadeemia kuratooriumi liige ja siis arutasid nad võimalust akadeemia uus maja teise koha peale teha. "See on ju väga kallis plats, äkki teeks selle mõne muu uhke koha peale," lausus Kilk.

Meelis Atonen lisas omalt poolt, et julge hundi lootus raha saada võib seekord osutuda õigustamatuks. "Seda raha uue maja jaoks ei pruugigi tulemas olla," lausus Atonen, kelle sõnul Kunstiakadeemia maja ehitamiseks vajalikke rahanumbreid lugedes tekib küsimus, kas meil ikka on nii palju raha?

Priit Hõbemägi ütles, et samas pole Kunstiakadeemial hetkel hoonet, kus üliõpilasi õpetada ning nii ei saa ka jätkuda. Kuna tänapäeva maailmas muutub visuaalne identiteet igasugu kaupade müügi juures väga oluliseks, siis on Kunstiakadeemiat väga tarvis. Hõbemägi leidis, et haridusminister Jaak Aaviskoo peaks Kunstiakadeemiale vastu tulema.

Atonen nõustus, et Kunstiakadeemia juhid ja Aaviksoo peavad maha istuma ja leidma olukorrale vettpidava lahenduse, sest õppehoonet on Kunstiakadeemiale vaja. "Rutaka tormamisega oleme jõudnud olukorda, kus vana maja on läinud. Täpselt nii halvasti kui kardeti, ongi läinud."