"Pakkusime Kallasele korduvalt abi avalike suhte korraldamisel, aga ta soovis ise selgitada avalikkusele ajalehes olnud küsimuste tagamaid," rääkis Kukk Delfile.

Kukk lisas veel, et erakonna poolt olekski keeruline selgitada asju mille toimumise ajal ei olnud erakonda isegi olemas. "Kallas ei andnud erakonnale täiendavat informatsiooni lisaks sellele, mida lugesime lehest," sõnas Kukk.

Täna kirjutas Delfi sellest, et viimased kaks nädalat näitasid, et oma võimalikku peaminister Siim Kallast ei asunud partei sama innukalt kaitsma kui Kristen Michalit kaks aastat tagasi.

Eesti Panga kunagine juht Siim Kallas pidas meedias oma võitlust 1994. aasta garantiikirjade üle üksi ja teemat alahinnates, ometi teadis ta nende dokumentide olemasolust 2013. aasta suvest. Partei vaatas olukorda kõrvalt, kui jätta välja Andrus Ansipi paar vastust ajakirjanike küsimustele. Lisaks näis, et kõiki Reformierakonna juhatuse liikmeid oli briifitud, kuidas reageerida Kallase skandaali avahommikul ajakirjanike küsimustele.