Kuigi Pihelgas peasekretärina tööle ei hakka, pole Nebokatiga olnud mingit juttu ajutiselt töö jätkamisest. "Minu viimane tööpäev on täna ja sellega minu töösuhe peasekretärina lõpeb. Sellega on mõlemad osapooled ka arvestanud," kommenteeris Nebokat.

"Tean, et organisatsioon on tugev, erakonna rahaasjad korras ja senine tiim Eesti üks parimaid. Erakonna esimees ja juhatus annavad endast parima, et võimalikult kiirelt leida organisatsioonile uus tegevjuht," lisas Nebokat.

On liikunud kuulujutte, et Reformierakonna kontori töötajate motivatsioon on viimaste muutuste tõttu madal. Nebokat seda ei kinnita. "Käed rüppes ei istu keegi, kontoris töötavad inimesed teevad ettevalmistusi kohalikeks valimisteks plaani järgi, mille koos piirkondade arendusdivisjoni juhi Kalev Lilloga koostasime," teatas Nebokat.

Igal juhil on tema sõnul võimalus meeskond ise kujundada. Kuu aja eest Reformierakonna esimeheks valitud Hanno Pevkur süüdistas Nebokati sisevalimistel Pevkuri vastaskandidaat Kristen Michali toetamises, mistõttu Nebokat pidi ametist lahkuma. Samuti lasti lahti Lillo.