Nii kirjutas Reformierakonna 2007. aasta riigikogu valimiste kampaania juht, peaminister Andrus Ansipi büroo juhataja Arto Aas 2006. a detsembris Antropovi kampaaniat juhtinud reklaamifirmale Droom: "Põhimõtteliselt on Lääne-Viru jaoks broneeritud mõned printreklaamid Virumaa Teatajas ja Kuulutajas. Robert võib hetkel arvestata meie poolt pinnad 23.02 Virumaa Teataja esikaanel ja 02.03 Kuulutajas. Lisaks on Robertile ette nähtud kuni 15 000 eest otsepostituse kompenseerimist peakontori poolt. Vastavasisulise e-maili on ta minult saanud. See võiks siis olla mõni kiri valijatele, voldik, ajaleht vms. Lisaks hõigatakse tema nimi maha raadioreklaamis koos Ojulandi ja Leemetsaga. /---/ Maakonna arendusjuhil on veel hulk erakonna valimisnänni, mida saab üritustel jagada."

Erakonna Lääne-Virumaa arendusjuht oli sel ajal Maie Urbas, kes on ka OÜ Lampiduza juhatuse liige. Selle firma kaudu liikuski Äripäeva andmetel Antropovile osa erakonna valimiskingitustest. 12. märtsil 2007 edastas Lampiduza reklaamibüroole Droom koolitusteenuse eest ajavahemikul 05.02-09.02.2007 arve, mis pidi minema Antropovi valimiskulude hulka. Kirjas on aga viide, et tegemist on arvega Antropovi pastakate eest. Sel ajal Äripäeva andmetel Antropov mingitel Lampiduza korraldatud koolitustel ei osalenud.

Miks on e-kirja juures selgituseks "Robi pastakad"? "Tahtsin, et projektijuht läheks lõpuks pastakatele järgi, maili pealkirjal selle arvega seost ei olnud. Droomi projektijuht võib mu sõnu kinnitada," vastas Urbas ja kinnitas, et Lampiduza ei tegele meenetega. "Reformierakonna tellitu eest või neile teenuse osutamise eest olen esitanud arved Reformierakonnale ja mitte kellegi teisele" lisas ta. Mitu Lampiduza (firma pole esitanud aastaid äriregistrile majandusaasta aruannet) arvet on Reformierakond ametlikult deklareerinud, aga kahte Antropovile saadetud arvet nende hulgas ei ole.