Erakorralise istungi päevakorras on nii parkimistasusid tõstva eelnõu kaks lugemist kui ka linnaeelarve vastuvõtmine. Reformierakonna hinnangul on tänane istung puhas raha ja aja raiskamine.

„Tänane linnavolikogu istung toimub, sest keskerakondlased unustasid end möödunud nädalal kohvitama. Parkimistasude tõusu eelnõu kukkus läbi ja seega ei saanud vastu võtta ka linnaeelarvet. Opositsioon hääletas juba nii eelarve kui ka parkimistasude vastu ning me ei pea vajalikuks seda uuesti teha,“ põhjendas Reformierakonna fraktsiooni esimees Ants Leemets plaani istungile mitte ilmuda.

Lisaistungi korraldamine keskerakondlike vigade parandamiseks toob Reformierakonna hinnangul kaasa lisakulusid. Samuti ei peeta õigeks, et enne jõule, kui on vaja teha aastast kokkuvõtteid ja veeta aega perega, peab hilinejate pärast kogunema volikogu.

„Tallinna linna järgmise aasta eelarves on mitmeid puudusi. Raha raisatakse ebamäärastele projektidele nagu Tuleviku Tallinna Sihtasutus ning taaskord suurendatakse erinevate propagandakanalite ja eneseupitamise meetmete kulusid. Koguneda selleks, et keskerakondlik linnavõim saaks mitte opositsiooni häält kuulata ja meie ettepanekuid arvestada, on mõttetu,“ selgitas Leemets.