"Ebalugupidav suhtumine kolleegidesse, ebakompetentsus ning küsimustele mitte vastamine viitavad sellele, et Savisaar ei soovi siiani aru saada, et Eestist, sealhulgas Tallinnast on ammu saanud demokraatlik Euroopa osa igas mõttes," sõnas Kukk Delfile.

Tallinna linnavolikogu viimasel istungil tekkis vastasseis linnapea Edgar Savisaare ja linnavolikogu liikme Juku-Kalle Raidi vahel. Viimane soovis küsida investeeringute kohta Tallinna teedevõrku, kuid linnapea ei soovinud küsimustele vastata.

Nimelt peale Raidi küsimust selle kohta, et mille põhjal Savisaar väidab inimesi olevat rahul raha vähendamisega linna teede korrashoidu, pöördus Savisaar volikogu esimehe Toomas Vitsuti poole ja hakkas kaebama, et ta ei soovi Juku-Kalle Raidi sinatada.

"Nii et lepime kokku, kuidasmoodi me tema käitumisse suhtume," ütles Savisaar.

Siiski ei rahuldunud Raid selle vastusega ja küsis oma küsimuse uuesti ning juhtis tähelepanu asjaolule, et Savisaar on valitud linnapea ja saanud palju hääli, mistõttu on ta kohustatud aru andma.

"Aitäh, teie küsimuste peale ei arva ma mitte midagi," ütles Savisaar.

Hoolimata teiste volikogu liikmete protestidest, mindi küsimustega ikkagi edasi väites, et linnapea andis oma vastused juba.