"Sporditeenuste 10-protsendiline hinnatõus on järjekordne linnavalitsuse hoop tallinlaste rahakotile ning see ei ole õige. Sportimisteenuste hinnatõus mõjutab just toimetulekuraskustes peresid ning eakaid, kellele sportimine on tervise seisukohalt väga tähtis," ütles Merilind.

Merilind lisas, et linnavalitsuse eesmärk peaks olema hoopis tervisespordi soodustamine. kuna spordi valdkond on tervise seisukohalt äärmiselt oluline, mistõttu peaks linnavalitsuse prioriteet olema selle toetamine ja tervisespordi soodustamine, mitte hindade tõstmine.

"Selle asemel, et raisata raha linnavalitsuse tegevuskulude ja bürokraatia suurendamisele, tuleks investeerida hoopis inimeste tervisesse," rääkis Merilind viidates linnavalitsuse tänasele otsusele luua Tallinna energiaagentuur 100 000 euro eest.

Delfi kirjutas eile, et Tallinna spordi- ja noorsooameti juhataja Rein Ilves on linna poolt hallatavatele ujulatele ja spordisaalidele saatnud välja käskkirja, mille kohaselt tõstetakse pakutavate sportimisteenuste hindu ligi 10 protsenti.

Hinnatõus puudutab täpsemalt Tallinna spordihalli ning selle filiaale: Lasnamäe kergejõustikuhalli, Nõmme ujulat, Õismäe ujulat, Nõmme tennisekeskust ning Kalevi spordihalli.

Hinnatõusu põhjenduseks tõi linn kommunaalkulude suurenemise ja asutuse omatulu teenimise kohustuse.