Näiteks partei tulevasi või ka praegusi naisvallajuhte palutakse: “Et juuksed ei oleks mustad, kaootilised ega jätaks lohakat, endast mitte hoolivat muljet.”

Riietusest soovitatakse naistel vältida toppi ja õlgu paljastavat kleiti, sest fotol võib jääda mulje, et poliitikul polegi midagi seljas.Parteimeestele õpetatakse ka habet ajama: "Võimalusel ärge vahetult enne sessiooni habet ajage, see tekitab enamasti näkku kerge turse ja halvemal juhul lõikate endale sisse."

"Jumestus on oluline! Kuna fotovalgus pigem vähendab jumet, siis jumestus on sellevõrra tähtsamgi! Enda tehtud meik olgu lihtne – matistav ja ebakorrektsusi peitev. Hea oleks kui oled endale meigi aluspõhja ise ära teinud ja fotosessiooni jumestaja annab aktsendid," seisab naistele suunatud juhendis.

"Fotolt pead peegelduma sina ise, ära ehi end pildistamise puhuks selliseks, kes sa tegelikult pole. Aga korrektsus ja soliidsus on tähtis! Kindlasti väldi riideid, kus on peal suured kirjad või brändimärgid," hoiatatatakse erakondlasi.