"Kuna me ei soovi, et siinsetest koosolekutest saaks meediatsirkus, siis tühistasime registreeritud koosoleku. Kui keegi soovib Tõnismäel rahumeelselt oma üritust korraldada, saab seda teha – tegelikult on selleks kogu aeg võimalus olemas olnud," teatas koosoleku registreerinud Reformierakonna Tallinna piirkonna arendusjuht Rene Ilves.

Nimelt regisreeris Ilves möödnud neljapäevaks, reedeks ja ka tänaseks Reformierakonna kontori esisele kogu päevaks avaliku koosoleku, et "tutvustada liberaalset maailmavaadet". EKA tudengid tahtsid samas kohas korraldada oma meeleavaldust Silver Meikari toetuseks, aga see ei olnud Ilvese registreeritud koosoleku tõttu võimalik. Tudengid süüdistasid seetõttu Reformierakonda nende meeleavalduse takistamises fiktiivse meeleavaldusega. Reaalselt pole neljapäeval, reedel ja täna Reformierakonna peakontori ees mingit liberaalse maailmavaate tutvustamist täheldatud.

Küll toimub aga täna kell 16:30 Reformierakonna peakontorist üle tee Tõnismägi 12 ees meeleavaldus "valeliku poliitika vastu". Samasugune üritus on plaanitud ka Tartus samal ajal Reformierakonna sealse kontori ees.