Reformierakonna saadetud kutsel seisab, et üritusel on oodata erakordset vaatemängu, Eesti tippartiste, eriefekte ja valgusetendust. Siiski ei soovi erakonna pressiesinda Silver Pukk hoolimata avalikkuse ette juba praeguseks ilmunud nimedest  ürituse täpset kava ega seal esinevaid artiste avalikustada.

"Suur osa üritusel toimuvast on üllatus ka sinna kutsututele, mistõttu ei tahaks enne üritust seda infot avaldada, aga seal esinevad mitmed tuntud Eesti artistid," vastas Pukk sellekohasele küsimusele.

Mõnevõrra kentsakas on aga ka fakt, et erakond lubab meedia üritust kajastama vaid tund enne selle algust ja sedagi vaid Nokia kontserdimaja 0-korrusel ehk fuajees. Seega on meedia esindajatel keelatud üritust seestpoolt filmida ning pildistada.

Küsimusele, et miks meedia esindajad üritust ennast filmida ei tohi, erakonna pressiesindaja Silver Pukk ei vastanud. Esindaja lisas vaid, et video- ja pildimaterjali üritusel toimunust jagavad nad pärast  üritust ise.

Eesti Päevaleht kirjutas täna, et peol astub õhtujuhina üles Eesti rahvusringhäälingu pikaaegne telesaatejuht ja meelelahutaja Marko Reikop ning tema kõrval laulja Hanna-Liina Võsa. Samuti on kuluaarides sahistatud, et üritusel esineb tuntud Eesti meeslaulja ning mitmed tuntud bändid.

Reikopi esinemist erakonna üritusel on toonud aga vastakaid hinnaguid. Näiteks ütles ERR-i eetikanõunik Tarmu Tammerk, et sellisel poliitilisel üritusel osalemine sõltub ajakirjaniku enda väärtushinnangutest.

„Kui keegi küsiks minult, kas ta peaks erakonnapeol osalema, siis minu soovitus oleks seda kindlasti mitte teha. See ei näe lihtsalt hea välja,” ütles Tammerk. „Väga palju sõltub ajakirjaniku tööülesannetest. Kuna uudistereporterid kajastavad päevakajalisi sündmusi, nende hulgas ka poliitikat, on neile kampaaniaüritused välistatud,” sõnas Tammerk.

Ehkki eetikanõuniku hinnangul oleks avalik-õiguslike saadete tegijatel parteiüritustest eemale hoida, ei näe telenägu Maire Aunaste Reikopi otsuses natuke lisaraha teenida probleemi.