Erakonna juhatus arvas Viljandi piirkonna ettepanekul William Kovali täna erakonnast välja. "Viljandi piirkond tõi põhjenduseks erakonna maine kahjustamise vandenõuteooriate levitamisega, mis seab praeguses tervisekriisis ohtu inimeste tervise. Juhatuse otsus kantakse registrisse esimesel võimalusel," edastas erakonna pressiesindaja Kajar Kase.

Täna pärastlõunal mõistis Reformierakonna juht Kaja Kallas protesti hukka. “Reede pärastlõunal pidavat toimuma Vabaduse väljakul protest maskide kandmise vastu. Kallid inimesed, see ei ole mõistlik tegevus," ütles ta. "Jah, mask on ebamugav, aga see on väikene ebamugavus selleks, et ühiskonda jälle lukku ei panda. Mõistan kogunenud frustratsiooni, aga praegusel juhul võib sel üritusel olla hoopis vastupidine efekt. Kutsun ka teisi erakonna esimehi üles oma toetajatele sama sõnumit edastama. Käitume palun vastutustundlikult."

Homme korraldatakse Tallinnas maskivastaste protest, mida korraldaja Koval põhjendas Delfile vandenõuteooriatele tuginedes. Loe lähemalt siit.