30. juulil muudetakse Tallinna lauluväljaku ümbruses liikluskorraldust ja piiratakse sõidukiirust. Suuremad muudatused on Narva maantee Pirita tee - Smuuli tee vahelisel lõigul, kus on sõidukitele peatumine keelatud ja liikumiskiirust piiratud 30 km/h. Juhtidel palutakse järgida teedele-tänavatele paigaldatud viitasid ja liikluskorraldusvahendeid.

Parkimine lauluväljaku ümbruses saab olema raskendatud. Seoses sellega soovitavad kontserdi korraldajad jätta autod koju ja tulla kontserdile ühistranspordiga või jala.

Alates 29. juuli õhtust on keelatud peatumine ja parkimine lauluväljaku Mere väravate esisel parkimisalal ning Lasnamäe väravate kõrval asuvates parklates ja Narva maanteel Pirita tee - Smuuli tee vahelisel lõigul. 30.juuli hommikul suletakse tavaliiklusele ligipääs ka Joa, Oru, Kuristiku ning Valge tänavale ning 30.juuli lõunal suletakse tavaliiklusele juurdepääs ka lauluväljaku Mere värava esisele alale.

Parkimisvõimalused on Pirita tee ääres suunaga Pirita poole vastavalt märgistusele ning piiratud ulatuses ka Smuuli teel ning Narva maanteel Smuuli tee ja Vana-Kuuli tänava vahelisel lõigul.

Korraldaja BDG Music palub Tallinna sõidukijuhtidel olla äärmiselt tähelepanelik, sest Tallinnasse on oodata oluline hulk välismaalt tulevaid kontserdikülastajaid, kes meie liikluses ei pruugi kõige paremini orienteeruda. Kõikidel liiklejatel, eriti aga lauluväljaku lähistel liiklevatel inimestel tuleb arvestada täiendava ajakulu ning uue sobiliku marsruudi leidmisega.

Kuna Red Hot Chili Peppersi Tallinna kontserdi lava ülesehitus lauluväljakul käib mitme päeva jooksul, siis autojuhtidel palutakse olla tähelepanelik ka 27. ja 28. ning 29. juulil, mil lauluväljaku ümbrusesse on oodata esimesi fänne uudistama.


Kontserdi ajal tuleb taksoga sõitjatel arvestada, et päris Lauluväljaku väravate lähedusse taksot tellida on äärmiselt keeruline.