„Minuga läheb kogu aeg ühtemoodi,“ kahetseb Rebane Delfiga rääkides. „Ma ei oleks pidanud nii jõmlikult käituma, ei oleks pidanud olema nii järeleandmatu, aga ma olin juba nii hoos, et ei tahtnud lõpetada.“ Rebane peab silmas musitseerimishoogu.

Tema versiooni järgi on Clazzi tüli üldanatoomia järgmine: rahvas kutsus ta restorani avamispeol lavale mängima, kuid restorani omanik Auri Hakomaa, kelles Rebane ei teadnud restorani omanikku kahtlustada, ei kiitnud seda heaks ning ründas teda. Esimesena.

Hakomaa versioon on loomulikult vastupidine: Rebane ei allunud palvetele mitte segada, pille puutuda ja lahkuda ning ründas ise esimesena.

Kui Rebane ütles, et temaga läheb kogu aeg ühtemoodi, siis pidas ta silmas ka erapoolikut suhtumist temasse. Ta süüdistab prokuratuuri, et see ei arvestanud kahe tunnistajaga, kes kinnitasid, et tema ei alustanud kaklust, ega ka arstitõenditega tema vigastuste kohta.

Ka sellega ei olnud prokuratuur arvestanud, et restorani töötajate tunnistuste järgi Rebane vaid häiris üritust, kuid ei alustanud kaklust.

„Mind on kõikjal ära tõugatud, ei võeta tõsiselt, politsei ei võta mind tõsiselt isegi siis, kui kaeban varguse üle,“ näeb Rebane asja taga eelarvamuslikku suhtumist temasse.

Põhja prokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Rannajõe ütles Delfile, et kui midagi ei ole tõendatud, siis ei saa sinna midagi parata, ja Rebase versioon kaklusest just nimelt ei leidnud tõendamist.

Nüüd kardab Rebane vangipanekut ja Rannajõe ütleb, et kapoti intsidendi valguses on kakluse eest saadud ühiskondliku töö asendumine millegi muuga täiesti võimalik.

Täpselt nädal tagasi vedas Rebane Vabaduse väljakult Mööblimajani oma auto kapotil nüüdseks Kapoti-Arvona tuntuks saanud liiklusreguleerijat. Meeste versioonid on taas erinevad: üks ütleb, et teine kihutas kui hull kordagi peatumata, teine, et esimene ei lahkunud kapotilt korduvatele palvetele vaatamata.

Kuigi varem on Rebane ajakirjandusele öelnud, et tal pole kaitsja jaoks raha, ütles ta täna pärastlõunal Delfile, et tema kaitsja on Andres Gorkin. Eesti üks kuulsamaid ja kallimaid advokaate ei soovinud asja kommenteerida.