Liikluspiirangud ning lühiajalised liiklusseisakud on marsruudil Klaassepa-Orika-Ramsi-Raudna-Viljandi-Orika-Laidu-Holstre-Paistu-Sultsi-Karksi-Nuia-Abja-Paluoja-Sultsi-Viljandi, sealt Viljandi–Põltsamaa maanteed mööda kuni km 3,2 ja tagasi Peetrimõisa-Peedi teed mööda Viljandi, tratas maanteeinfokeskus.

Kell 11-16 tuleb muudatustega liikluskorralduses ja reguleerijatega arvestada ka Võru rattaralli korraldamisega Võru maakonna teedel.

Samuti on muudetud alates kella 11-15 Viljandimaal Karksi vallas ja Karksi-Nuias Karksi noortetriatloni korraldamise ajaks liikluskorraldust koos osalise sulgemisega. Liiklus on suletud Karksi-Nuia alevis-Viljandi mnt ristmikust kuni Anikatsi ristmikuni Viljandi mnt 2. kilomeetril.

Täna kell 9.30 saab alguse suurüritus Teatetants, kus osalejad läbivad 8 ööpäeva jooksul mööda maanteid kõiki Eesti maakondi. Liiklejad peavad arvestama, et Teatetantsu kolonn liigub kiirusel 5 km/h ning liiklus täna järgnevatel teelõikudel võib olla häiritud: Raekoja plats-Estonia pst-Kaubamaja-Rävala pst-Tartu mnt-Suur-Sõjamäe-Lagedi-Peningi-Lükati-Alavere-Lehtmetsa-Peedu-Albu.

Seoses Lõuna-Eesti ralliga Võru maakonna teedel on liiklus suletud alljärgnevatel marsruutidel:

kell 9.00-16.00 Heinasoo-Mauri-Pältre-Leimani;
kell 9.40-16.40 Luhamaa-Kiviora-Kimalase;
kell 10.30-17.30 Kõo-Kündja-Pari-Alasuhka-Suurekõrtsi.

Käru paisjärve ääres toimuvate spordi –ja kultuuriüritustega seoses on piiratud liikumiskiirust kuni 30 km/h Rapla maakonnas Tallinna-Rapla-Türi maanteel km 79,2-79,6 ning Rõusa-Käru maanteel km 19,0-19,3.

Uugla külapäeva tõttu on alates kella 17 kuni homme hommiku kella 4-ni liiklusele suletud Lääne maakonnas Oru-Tagavere tee teisel kilomeetril. Ümbersõit tähistatud Aida külatee kaudu.

Seoses Vanamõisa käsitöölaadaga on kella 10-23 liiklusele suletud Harju maakonnas Tutermaa-Vanamõisa tee 4. kilomeetril. Ümbersõit toimub Vanamõisa tee, Välja tee ja Hüüru-Alliku-Saue maantee kaudu.