Valitsuse tegevusprogrammis oli kokku 321 lubadust ja eesmärki, millest on raporti hinnangul täielikult või osaliselt täidetud 90 protsenti, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo.

Kõik valitsuse tegevusprogrammi eesmärgid ja tegevused on täielikult või osaliselt täidetud majandus-, maksu ja eelarvepoliitika, maaelu- ja regionaalpoliitika, rahvusvähemuste, spordipoliitika, välispoliitika ja kodanikuühiskonna valdkondades. Üle 90% eesmärkidest on täidetud kaitsepoliitika (94%), sisejulgeoleku- ja turvalisuspoliitika (94%), infoühiskonna edendamise poliitika (94%), kultuuripoliitika (93%), keskkonnapoliitika (93%), põllumajanduspoliitika (92%), haridus- ja teaduspoliitika (90%) ning energiapoliitika (90%) valdkonnas.

Kõige enam on valitsusliidu eesmärkide jäänud täitmata perepoliitika (53%), palgapoliitika (75%) ning sotsiaal- ja tervisepoliitika (79%) valdkondades. Selle peamiseks põhjuseks on finantsvahendite vähenemine võrreldes 2007. aasta plaanidega, mil valitsuse tegevusprogramm koostati. Mitmetes valdkondades on tegevuste ja programmide mahtu vähendatud, mistõttu planeeritud eesmärgid on seetõttu suudetud täita vähendatud mahus.