"Ma ei leia ühtegi kohta, kus mupo oleks kasulik. See on Savisaare soov omada isiklikku sõjaväge," kritiseeris Randpere.

Ent mis saab mupo ära kaotamise korral neist ülesannetest, mida mupo praegu täidab, näiteks parkimise kontrollimine? Randpere vastas, et parkimist kontrollivad ka praegu Ühisteenused, mitte mupo.

Ent mupo tegeleb ka koerte ja kasside pidamise eeskirjast kinnipidamise jälgimisega, heakorra ja ka näiteks taksokontrolliga. Kas need ülesanded jäävad ilma mupota ripakile? "Mupo ei saa nendaga niikuinii hakkama," leidis Randpere. Tema sõnul on linnal nende ülesannetega tegelemiseks oma ametid, mis peaksid neid ülesandeid täitma. Randpere sõnul on linnaaparaat Keskerakonna valitsemise ajal järjest kasvanud, lisaks on loodud mupo, investeerimiseks vaba raha hulk aga vähenenud.

Talvisel ajal tegeleb mupo ka majaomanike trahvimisega, kui katustelt ripuvad jääpurikad ja kõnniteed on jäised. Randpere pole aga ka antud küsimuses mupo tööga rahul. "Kas oli hästi lahendatud? Mis tulemus on?" küsis Randpere, kelle arvates võiks purikatega tegeleda kommunaalamet.

Eriti rahulolematu oli Randpere sellega, et mupo käib tasuta ühistranspordis kontrollimas, kas reisijatel on tasuta sõitmist võimaldav ühiskaart ikka valideeritud. "Kui teed tasuta ühistranspordi, siis ei saa ma aru, miks seal pileteid on vaja kontrollida," imestas Randpere. Mupo piletikontroll maksab tema sõnul rohkem kui mittetallinlastelt saadav piletitulu.

Randpere sõnul on Eestis olemas politsei ja turvafirmad, millele on võimalik delegeerida osa praeguseid mupo ülesandeid. Ta oli veendunud, et mupo täidetavaid ülesandeid saab riigilt või turvafirmadelt paremini „sisse osta“.