„Teda (Jürgen Ligi – toim) ei olnud lihtne seda tegema veenda, aga kui ta kandideeris, tegi ta seda täie tõsidusega. Viimasel ajal meie poolt tellitud avaliku arvamuse uuringud näitasid, et teiste kandidaatide toetus linnaelanike seas oli suurem ja seetõttu otsustas Jürgen edasisest kandideerimisest loobuda,“ rääkis Randpere Delfile.

„Mul on väga hea meel, et Jürgen osales meie erakonna linnapea kandidaadi leidmise protsessis ja ma olen meelitatud sellest, et ta seoses oma edasisest kandideerimisest loobumisega avaldas toetust minu kandidatuurile,“ lisas ta.

„Mul on väike hirm, et tema liiga hea toimetulek rahandusministrina hakkab inimeste silmis varjutama seda, et ta võiks teha veel palju muudki,“ leidis Randpere.

„Ka Tallinna linnapeana oleks Jürgen olnud minu arvates suurepärane valik. Igal juhul kavatsen mina kandideerida meie erakonnapoolseks linnapea kandidaadiks kuni lõpuni ja ma olen väga motiveeritud nii kandidaat olema kui ka Tallinna juhtima, kui valijad meile selleks mandaadi annavad,“ jätkas ta.

Reformierakonna linnapeakandidaadi kohale kandideerib Valdo Randpere ja Vilja Savisaar-Toomast. Kumb neist partei poolt kandidaadiks esitatakse selgub täna pärastlõunaks.