"Kaja Kallase ettepanekutes erakonnale on välja toodud palju olulisi põhimõtteid - nii liikmemaksude tasumise, avatuse kui digiajastuga kaasaskäimise aspektide suhtes. Hea on näha, et juhatuse valimiste konkurents on tihedam kui varasematel aastatel. Soovin kõigile juhatusse kandideerijatele edu ning eriti hoian pöialt neile, kes oma valimistulemustega aitasid kaasa erakonna valimisvõidule. Kindlasti oleks hea, kui erakonna juhatusse oleks valitud ka rohkem naisi. Loodan, et see tendents kindlasti ka jätkub," kommenteeris Randjärv.

"Olen olnud erakonna juhatuses alates 2005. aastast ja võin kinnitada, et viimastel aastatel on olnud oluliselt rohkem diskussioone ja väljendatud eriarvamusi nii kirjalikes debatilistides kui koosolekutel. See on tõesti kahju, et valitud juhatuse liikmed, kes on läinud Europarlamenti tööle, pole saanud tööülesannete tõttu viibida enamusel juhatuse koosolekutest," leidis Randjärv.

"Valitsuse liikmetel peaks olema aga võrdne võimalus iga teise erakonna liikmega ja õigus kandideerida erakonna juhatusse. Tööpositsioon ei tohiks küll olla takistuseks. Pealegi pole ka kõik ministrid ilmtingimata juhatuse liikmed olnud ega sinna ka kandideerinud. See sõltub väga oluliselt igaühe sisetundest ja erakonna töösse panustamise soovist," lisas Randjärv.