Õhtul kella 21 paiku alanud intensiivne vihmasadu põhjustas Tallinnas lühiajalisi veekogumeid sadevee äravoolukohtades ja linna madalaimates piirkondades. EMHI Harku jaama andmetel mõõdeti sademeid kolme tunni jooksul 28,5 mm.

Teateid üleujutuste kohta laekus Veskimetsa, Vana-Mustamäe, Mähe, Leete- Luite ja Lilleküla asumitest ning Tondi, Tehnika, Juhkentali ja Tuukri tänavalt. Tuukri-Ahtri piirkonnas sulges politsei ajutiselt liikluskahjude vältimiseks liikluse. Piirkonda pargitud sõidukite omanikke teavitati telefoni teel võimalikust üleujutuse ohust, kuid suuri üleujutusi Ahtri-Tuukri piirkonnas ei täheldatud, teatas Raepress.

Päästjatele laekus kokku üheksa loodusjõududest põhjustatud teadet, millest olulisemad olid kell 22.44 Põhja puiesteele kukkunud suurest puust, mis peatas trammiliikluse mõlemas suunas. Trammiliiklus oli häiritud kuni kella 1.27-ni.

Kell 22.50 teatati Kivila tänava sisehoovil autodele langenud puust. Kell 23.34 murdus Mustamäe tee 43 juures puu, mis vigastas kukkudes välisvalgustuse kaabelliini ja lõhkus välisvalgustuse raudbetoonmasti.

Kell 00.07 teatati Räägu tn 7 juures murdunud puust, mis vigastas kukkudes välisvalgustuse kaabelliini.

Kell 00.50 teatati tuulemurrust Vabaõhukooli teel ja Kurereha tänaval, kus murdunud puid on ligikaudu 500 m pikkusel lõigul. Narva mnt - Priisle tee ristmikul kukkus kolm puud sõiduteele.

Lääne-Tallinna kergliiklusteel kukkus Astangu piirkonnas paar puud ja põõsast kergliiklusteele ning palju oli väiksemate okste risu, mis otsest kahju ei tekitanud.

„Praeguseks on murdunud puud ja suured oksad koristatud ja kommunaalameti lepingupartnerid tegelevad aktiivselt lehtede ja oksarisu likvideerimisega,“ teatas kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg.